Over AnneRuth

Opleiding en achtergrond

Naast opgeleid tot psycholoog ben ik geschoold  als integraal coach (www.integrale-coaching.nl) en MDFT gezinstherapeut. Ook ben ik getraind in Transformatieve Mediation voor het begeleiden van conflictgesprekken.

Eerst als groepswerker, daarna  als psycholoog en later ook als gezinstherapeut en – supervisor, heb ik ruim 15 jaar gewerkt in de verslavingszorg en de (kinder- en jeugd)psychiatrie.

In de opleiding integrale coaching heb ik, door persoonlijk proces, studie en ervaring, geleerd precies te doen wat nodig is om krachtig verder te kunnen.  Genoemde methodieken integreer ik in mijn werk in mijn praktijk en in de samenwerking met anderen. Ook wend ik ze aan in het vormgeven van mijn eigen leven.

Naast mijn werk als therapeut, coach en trainer, ben ik moeder en partner. Om de verschillende rollen die ik vervul zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren, volg ik inter- en supervisie, mediteer ik en zorg ik voor mijn eigen balans op allerlei verschillende manieren. Ik ervaar deze dingen als onderdeel van een waardevol, altijd doorgaand leerproces én als noodzakelijk onderhoud.